Artikel om mig i Smålandsposten

smålandsposten salla vartiainen
 
Som jag skrev förra veckan så var Smålandsposten här och intervjuade mig. Jag hade förstått det som att artikeln skulle vara om mitt deltagande i auktionen mot kvinnlig könsstympning men det blev mest fokus på mitt konstnärsskap. Fick mina ex på posten idag och blev glad över att artikeln stämde på pricken! Dvs det allt som stod i artikeln är saker som jag sagt. Ibland kan det vara lite så där med den saken när man blir intervjuad. Ibland vill reportern gärna trycka in en i en förutbestämd mall som hen har i huvudet och ibland blir det missförstånd. Jag ber aldrig om att läsa artiklar innan de printas vilket man nog borde göra.
 

Tom bilden blev halv-ok. Vanligtvis lyckas jag antingen se full ut eller så gör jag nån konstig min på alla foton. Jag hade en pojkvän förut som var lika o-photogenic och vi brukade skratta åt hur våra framtida familjealbum skulle komma att se ut. ”Titta barn här är mamma på Mallis. Nej hon är inte full!” ”Nej pappa håller inte på att få ett slaganfall” osv.

På måndag börjar glaskursen! Jag har hyrt en liten stuga som jag ska bo i eftersom vi inte har nån bil och det blir jobbigt att pendla. Ska försöka komma ihåg att ta bilder!
 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *