Circle målar över en Bruno Liljefors!

Haloj!
Nu har jag ÄNTLIGEN lämnat in mitt bidrag till Postal Art-utställningen som ska visas på Postmuseet from i slutet av denna månad (tror jag?). Det var hemskt många stygn i det så vi får hoppas att det inte blir refuserat! Min mamma sa att jag kommer att bli anmäld för hets mot folkgrupp men det är ju INTE mina egna citat jag sytt på brevet utan citat som jag hittat på nätet från helt vanliga svenssons. Glömde att ta en bild på slutresultatet så ni får nöja er med en processbild så länge.

politisk konst broderi

Circle målar över Liljefors

Och så var jag och Sofia på vernissage på Galleri Wallery igår och kollade på Circles re-circle verk. Utställningen bestod av äldre oljemålningar och reproduktioner som han målat över. Det mest spektakulära verket var en Bruno Liljefors som han målat över! Det var nu till salu för 210 000 kr. Jag frågade galleristen vad inköpspriset var men det var hemligstämplat. Det lär ju vara en hel del som sätter morgonkaffet i halsen när de hör talas om detta. Undra vad tex Antikrundans konstexpert Claes Moser skulle säga? Diskussioner har redan utbrutit på nätet och det diskuteras om det är ett meningsfullt statement eller ren hötorgskonst.
Oavsett vilket så är det i min mening rätt kaxigt.

Circle målar över Bruno Liljefors

Circle målar över Bruno Liljefors


 

Related Post

Artikel om mig i Smålandsposten   Som jag skrev förra veckan så var Smålandsposten här och intervjuade mig. Jag hade förstått det som att artikeln skulle vara om mitt deltaga...
Abstrakt akvarell Ovan:En kort video på när jag målar Jag är helt såld på akvarell. Det är rätt kul med tanke på att jag alltid hatat vattenfärg för att det bara...
Postal Art på Postmuseet Haloj! Utställningen Postal Art hade vernissage på Postmuseum i torsdags. Det är Gävleborgsskolan och Broderigruppen Skapande Broderi som gjort a...
Hemma i ateljén Nu är vi hemma i Stockholm igen. Det är skönt att vara tillbaka i ateljén och ha tillgång till allt material igen. Skulle åkt till Wordcamp idag ...
Välgörenhetsauktion på Wallery Gallery Nu har vi fått datum - alla verk som skänkts till välgörenhetsauktionen Artworks4Change kommer att kunna ses på Wallery Gallery under tiden 26-31 ...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *