Glada kunder och en typisk vecka för en företagare!


 

Hur glad blir man inte när man vaknar på morgonen till så här fina recensioner från ens kunder? 🙂 Jag blir glad när kunderna är glada och Extra glad när de gör såna här saker!
Här är en lite större bild så att det blir enklare att läsa
 
webbbyra_betyg3
 
Det är sånt här som vi företagare lever av. Det kan ju vara ganska ensamt emellanåt att driva eget. Man har inga fasta arbetskamrater och man måste både motivera sig själv och ge sig själv beröm. Det finns perioder när jag tvivlar och tänker att jag måste vara galen som envisas med att leva så här – med den konstanta ovissheten om varifrån lönen kommer att komma ifrån om några månader och med ansvaret att ta alla beslut själv, men å andra andra sidan känner jag att jag kan få ut det mesta möjliga av mina förmågor på det här sättet – genom att själv få bestämma vad som ska göras och i vilken ordning. På det sättet kan jag liksom få ur mig det bästa när jag ska hjälpa mina kunder.
 
En annan sak som jag gillar är att det finns ingen typisk vecka som företagare. Det är olika projekt och möten och jag lär mig hela tiden nånting nytt! Den här veckan har jag tex varit på möte med Sverigefinska yrkes- och affärskvinnors förening där jag fick träffa Tytti Erästö som nyligen blev utsedd till året sverigefinska kvinna. Hon forskar om hur man kan begränsa användningen av kärnvapen – en minst sagt mycket aktuell fråga. Jag har beställt provtryck på visitkort som jag formgivit åt en kund, undersökt olika leverantörer som tillhandahåller betalningslösningar, varit på infomöte på Medieinstitutet och deltagit på Sverigefinska Arkivets årsmöte. Utöver det har jag börjat skissa på en mural som jag förhoppningsvis ska måla nu i helgen (och få betalt för) och sålt några av mina glaskort. Och nästa vecka ser säker helt annorlunda ut 😀

Projektmaskinens Facebooksida hittar du btw här

Related Post

Marketing automation på Medieinstitutet!   Igår fick jag mail om att jag blivit antagen till Marketing automation på Medieinstitutet! Marketing automation är alltså datadriven ...
Valet och gott och blandat Det här inlägget kommer bli som en gott och blandat påse eftersom det är mycket som händer nu. Dels har jag börjat skolan och dels försöker jag jobba ...
Framtiden är här! Hola guapas! Jätteintressant skoldag idag. Vi fick besök av några företag som kom och berättade lite om hur de har jobbat med marketing automation. V...