Marketing Automation frukost

Äntligen fredag 🙂
Idag har jag levererat glaskort till Nyföretagarcentrum Tyresö Nacka Värmdö! De har köpt in tre stycken som de ska dela ut som pris till årets nyföretagare! Superkul. Både att konsten får lite uppmärksamhet och också att den bidrar lite till en bra sak (att peppa entreprenörer).
Var förbi Tyresö centrum också och kollade på företagsmässan som pågick för fullt. Det är nog bra att de flyttat ut den till torget så att människor som INTE är inblandade i Tyresös näringsliv också får chansen att se vad det faktiskt finns för företag i kommunen. Ikväll är det Tyresö Näringslivsgala på Tyresö Slott och årets Nyföretagare Tyresö kommer att utses och få ett av mina glaskort!

Igår var jag och Charlottski på Marketing Automation frukost anordnat av Creative Mornings. Föreläsningen var som ett slags extraevent i anknytning till SIME Stockholm. Huvudtalaren var Mattias Andersson från Friends and insights (House of Friends) och han pratade bland annat om vikten av att sluta jaga kunden efter ett köp! Om kunden har varit inne på din webbplats och klickat till sig ett par skor och genomfört ett köp vill denne INTE bli jagad av skoannonser på facebook. Hen har ju redan handlat och risken att kunden nu direkt efter det första köpet vill ha ÄNNU ett par skor är nog inte så stor.

marketing automation frukost

marketing automation frukost

marketing automation frukost

marketing automation frukost

Nästa vecka börjar MarTech kursen vilket jag ser fram emot! Och så är det ju Internetdagarna på måndag och tisdag!
En sak som är tråkig är dock att jag missade att säkra en biljett på när Isabella Löwengrip ska prata på Gant-talks den 30 november. Nåväl – får hålla tummarna om att nån blir sjuk så att jag får gå istället för den 😛

Trevlig helg på er! (Jag kommer att vara i galleriet hela helgen 11-16 så kom förbi och säg hej!)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *