Marketing automation på Medieinstitutet!

medieinstitutet

 

Igår fick jag mail om att jag blivit antagen till Marketing automation på Medieinstitutet!

Marketing automation är alltså datadriven marknadsföring – dvs man samlar in data om besökarna för att kunna ge dem en unik köpresa och så relevanta erbjudanden som möjligt. Processen automatiseras men du måste vara där och skruva på alla rattar och besluta vad som ska hända när.

Jag jobbar ju redan med att bygga webbsidor idag och har suttit en del i Google Analytics så det ska bli mycket intressant att få djupare förståelse för kundresan. Det känns som att den här utbildningen blir ett bra komplement till allt jag redan jobbar med idag på Projektmaskinen (skapandet av webbsidor, webbdesign, webbredaktörtjänster, sociala media management, grafisk form, illustration, marknadsföringsplaner, content marketing etc).
Så om två månader sitter jag i skolbänken igen – wish me luck!

Från en sak till en annan så tack för all fin respons jag fick på inlägget om coola businessbrudar! Det har ramlat in en massa bra tips efter att jag publicerat inlägget så jag får helt enkelt göra en uppdaterad lista snart i framtiden!
Fick också fina tack från tjejerna på listan <3

 

creds_coolabrudarsm

 

Hittade också podden Business and Pleasure av Ellie Lundmark tack vare alla tips. Den verkar intressant! Har än så länge bara lyssnat på ett par avsnitt under tiden jag målade idag. Recension kommer!

Related Post

Glada kunder och en typisk vecka för en företagare...   Hur glad blir man inte när man vaknar på morgonen till så här fina recensioner från ens kunder? 🙂 Jag blir glad när kunderna är glada oc...
Wordcamp och podden Business & Pleasure Det går lite segt med jobbandet här borta. Somrarna brukar vara ganska lugna då de flesta av mina kunder drar på semester och inte är sugna på att...
Konst mot kvinnlig könsstympning! Jag har målat en akvarell som ska auktioneras ut tillsammans med andra konstnärers verk till förmån för Plan Sverige. Plan Sverige är en organisation ...
Marketing Automation frukost Glaskort med motivet "Cliffs". Äntligen fredag 🙂 Idag har jag levererat glaskort till Nyföretagarcentrum Tyresö Nacka Värmdö! De har köpt in t...
Juryträff på Nyföretagarcentrum Happy happy joy joy! Hola guapas! Vilken vecka va? I måndags var jag med på Karlavagnen på P4 och pratade om Metoo med Pekka Heino och igår redo...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *