Muralmålning för Sony Music

Mural målning för Sony Music

Idag har jag gjort något extra kul! – En muralmålning åt Sony Music! Paul Kalkbrenner släppte sin nya skiva Parts of life igår och Sony behövde någon som skulle kunna måla skivomslaget som en mural. Jag fick friheten att göra min egen tolkning av skivomslaget och även fast jag försökte dra ner på antalet färger så mycket som möjligt så blev det ändå 17 olika allt som allt. Omslaget föreställer olika saker som betyder mycket för Kalkbrenner bland annat böcker och statyetter. Originalmålningen är gjord av hans farbror som är konstnär.

Imorse i ottan tog jag min dramaten och åkte till Tantolunden. Sjukt bra påhitt med dramaten faktiskt. Den sväljer sjukt mycket saker som man slipper släpa på. Och eftersom vi inte har nån bil är den jättebra när man tex ska frakta konst till och från gallerier.
Knappt nån var vaken när jag kom och det var faktiskt ganska kallt. Efter ett tag kom tre graffitimålare som också skulle måla på väggen och sen kom även fotografen som hade kört lite vilse.

Muralmålning för Sony Music

Solen gick upp efter ett tag och när jag var klar efter ca 3 timmar var jag sjukt törstig. Jag hade bara tagit med mig 50 cl vatten och en liten termosmugg med te och trodde att det skulle räcka så. Som tur var brände jag mig inte även fast jag glömt det där med solkräm (igen!). Sony ska göra en timelapse på när jag målar och sen använda det som en promotionvideo. Ska bli kul att se hur den blev sen när den är klar!

Muralmålning för Sony Music

Det börjar närma sig

Muralmålning för Sony Music

Fotografen fotar den färdiga målningen. Graffitimålarna som var där bjuckade på lite rollfärg så att vi kunde få en enhetlig bakgrund vilket gjorde sjukt stor skillnad. 🙂
Superkul uppdrag!

Related Post

Circle målar över en Bruno Liljefors! Haloj! Nu har jag ÄNTLIGEN lämnat in mitt bidrag till Postal Art-utställningen som ska visas på Postmuseet from i slutet av denna månad (tror jag?). ...
Snabbmålning för Liisa Min kompis Liisa har blivit sjuk så jag och Leif och var i Snösätra och målade en snabb hälsning innan vi åkte och hälsade på henne. Det var kul att ...
Abstrakt akvarell Ovan:En kort video på när jag målar Jag är helt såld på akvarell. Det är rätt kul med tanke på att jag alltid hatat vattenfärg för att det bara...
Konst mot kvinnlig könsstympning! Jag har målat en akvarell som ska auktioneras ut tillsammans med andra konstnärers verk till förmån för Plan Sverige. Plan Sverige är en organisation ...
Hemma i ateljén Nu är vi hemma i Stockholm igen. Det är skönt att vara tillbaka i ateljén och ha tillgång till allt material igen. Skulle åkt till Wordcamp idag ...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *