Salla = konst och kommunikation

Välkommen hit!

Jag, Salla Vartiainen, är konstnär och företagare. Som företagare hjälper jag mina kunder med hemsidor, illustration, grafisk form och webbredaktörstjänster. Förhoppningen är att inom de närmsta åren även kunna erbjuda hjälp med strategier för marketing automation.
Jag ÄLSKAR internet! Och jag tycker att det är en jättespännande tid som vi just nu lever i när tekniken utvecklas så sablans snabbt!

Som konstnär arbetar jag i många olika media och har för tillfället snöat in på att måla stora väggmålningar sk. Muraler! Skulle du vilja anlita mig för att måla något hos ditt företag / annat ställe så kontakta mig gärna! Jag är också listad på Graffitiförmedlingens hemsida och följer även deras rekommendationer för arvode.
Jag jobbar också med måleri, textil, film och glas. En del av min konst finns listad i webbshoppen på Studio Minerva så är du på jakt efter något unikt till ditt hem eller kanske till en vän så är det ett tips att kika där!

Den här sidan är uppdelad i två sektioner varav den ena handlar om företagande/ internet / tech och den andra delen handlar om mitt konstnärsskap och om de saker och funderingar som dyker upp i ett konstnärsliv.

Om du undrar något – kontakta mig gärna!

Länkar

LinkedIn
Instagram konst
PROJEKTMASKINEN