Postal Art på Postmuseet

postal art stockholm konst postmuseum

Haloj!
Utställningen Postal Art hade vernissage på Postmuseum i torsdags. Det är Gävleborgsskolan och Broderigruppen Skapande Broderi som gjort alla verk på temat. Jag hann tyvär inte dit på vernissagen eftersom jag var i Gävle på E-arkivs konferens.
Det här är andra utställningen på Postmuseet – även mitt frimärke med Linnea Claeson hänger där tills i februari.

Såg nu på Postmuseums webbsida att kalendariumet Welma (som listar en massa kulturella saker man kan hitta på) gjort en kort film om utställningen! I filmen berättar utställningsproducenten Vivi Nybom om utställningen och de pratar bland annat om mitt verk Ett brev från svenska folket 2018!

postmuseum konst rasismSkärmdump från Postmuseums hemsida

Jag tänkte försöka hinna förbi där nån dag nästa vecka och förhoppningsvis fota lite. Men tills dess kan ni ju titta på videon!


Related Post

Mindre än två veckor till vernissage! Nu är det mindre än två veckor kvar till vernissagen av #Dreamseries! Om en vecka ska vi hänga utställningen och dagen innan vernissagen kommer jag at...
Circle målar över en Bruno Liljefors! Haloj! Nu har jag ÄNTLIGEN lämnat in mitt bidrag till Postal Art-utställningen som ska visas på Postmuseet from i slutet av denna månad (tror jag?). ...
Gant Talks med Pingis Hadenius Idag började jag dagen med att gå på ett frukostmöte på Konstnärshuset. Det var Gant Talks som anordnade och morgonens talare var Pingis Hadenius. Att...
Utställning på Galleri Kyrkskolan i höst och glask... Jag målar på här borta. Planen var att jag skulle måla så mycket som möjligt nu under sommaren så att jag har en del att välja mellan när jag komm...
Vernissage för Frimärksinspirationer på Postmuseet...   Vernissage för våra frimärken Igår var det vernissage för våra frimärken på Postmuseum! Det var mycket folk där även fast det var m...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *