Postal Art på Postmuseet

Haloj!
Utställningen Postal Art hade vernissage på Postmuseum i torsdags. Det är Gävleborgsskolan och Broderigruppen Skapande Broderi som gjort alla verk på temat. Jag hann tyvär inte dit på vernissagen eftersom jag var i Gävle på E-arkivs konferens.
Det här är andra utställningen på Postmuseet – även mitt frimärke med Linnea Claeson hänger där tills i februari.

Såg nu på Postmuseums webbsida att kalendariumet Welma (som listar en massa kulturella saker man kan hitta på) gjort en kort film om utställningen! I filmen berättar utställningsproducenten Vivi Nybom om utställningen och de pratar bland annat om mitt verk Ett brev från svenska folket 2018!

postmuseum konst rasismSkärmdump från Postmuseums hemsida

Jag tänkte försöka hinna förbi där nån dag nästa vecka och förhoppningsvis fota lite. Men tills dess kan ni ju titta på videon!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *