Vår och nakna män

Muralmålning Salla Vartiainen

Idag var vi i Snösätra och målade med Sofia! Det är sååå djävla kul att måla! Vi hinner inte ens åka därifrån innan jag börjar fundera på vad jag ska måla nästa gång. Mellan gångerna går jag och längtar och sen när det är dags så pirrar det i magen som om jag vore nykär ^^
Idag blev det i alla fall en naken Adonis. Tyckte att det passade bra nu med vårkänslor och allt. Sofia målade en kvinna/ängel och solen sken och vi glömde nästan bort tiden. Det är kul hur mysigt det kan vara att sitta på en plastpåse i ett skitigt industriområde med nån som gillar att måla lika mycket som en själv och dricka te ur termos och fundera på vad man ska förändra i målningen så att den blir bättre.

Muralmålning Adonis av Salla Vartiainen Så här såg det ut till en början

Muralmålning Adonis av Salla Vartiainen Ögat var jobbigt. Jag behörskar inte riktigt tunna linjer än.

Muralmålning Adonis av Salla Vartiainen Mums! Jag ska äta upp dig!

Muralmålning Sofia ToborgHär är Sofias änglakvinna. Hon har verkligen fått grepp om det där med fadeningar!

Muralmålning Adonis av Salla Vartiainen Den här bilden blev kul. Det ser ut som han tittar på Sofias rumpa och ba mmm… haha

När jag följde med Juntan (en kvinnoseparatistisk öppen grupp för folk som vill prova måla) i vintras tänkte jag att jag ville testa lite me hade ingen aning om att jag skulle bli så hooked! Jag hade testat några gånger innan när jag var typ 14-15 år men då gillade jag det inte – jag fick ont i handen av behöva trycka på capen och jag fick liksom inte samma kontroll som jag får med pensel.
Det jag älskar med spray är att DET KOMMER SÅ DJÄVLA MYCKET FÄRG PÅ EN GÅNG! Och så är dte kul att måla stort såklart.