Vernissage för Frimärksinspirationer på Postmuseet!


 
frimärksinspirationer broderi vernissage på postmuseum

Vernissage för våra frimärken

Igår var det vernissage för våra frimärken på Postmuseum! Det var mycket folk där även fast det var mitt på dagen.

frimärksinspirationer broderi vernissage på postmuseum
 

frimärksinspirationer broderi vernissage på postmuseum

 

Broderigruppen som heter Skapande broderi har alltså hållt på med frimärken denna termin. De träffas på onsdagar på Postmuseum och broderar. Jag har bara lyckats ta mig till ett enda broderitillfälle hittills. Jag är alltid så trött efter jobbet att jag bara vill krypa ner i soffan med hunden. Men även fast ja inte tagit mig dit så fick jag ihop ett (lite buckligt) frimärke 😀

frimärksinspirationer broderi vernissage på postmuseum
Mitt frimärke föreställande Linnea Claeson

Det föreställer Linnéa Claeson – handbollsspelare och kvinnorättsaktivist. Hon har startat Instakontot @assholesonline där hon hänger ut läskiga typer som skickar sexistiska kommentarer till henne. Det är rätt sjukt att man är så van att man inte ens reflekterat över saker egentligen. Känns som att hela Sverige, inklusive mig, vaknat upp lite nu i efterdyningarna av #metoo.
Om någon förtjänar ett frimärke så är det hon!

frimärksinspirationer broderi vernissage på postmuseum

 

Utställningen kommer att hänga på Postmuseum året ut så har du en dag ledigt så är det bara att bege sig dit 🙂
Här är en länk till postmuseet

 

Related Post

Välgörenhetsauktion på Wallery Gallery Nu har vi fått datum - alla verk som skänkts till välgörenhetsauktionen Artworks4Change kommer att kunna ses på Wallery Gallery under tiden 26-31 ...
Vår och nakna män Idag var vi i Snösätra och målade med Sofia! Det är sååå djävla kul att måla! Vi hinner inte ens åka därifrån innan jag börjar fundera på vad jag ...
Artikel om mig i Smålandsposten   Som jag skrev förra veckan så var Smålandsposten här och intervjuade mig. Jag hade förstått det som att artikeln skulle vara om mitt deltaga...
Utställning på Galleri Kyrkskolan i höst och glask... Jag målar på här borta. Planen var att jag skulle måla så mycket som möjligt nu under sommaren så att jag har en del att välja mellan när jag komm...
Circle målar över en Bruno Liljefors! Haloj! Nu har jag ÄNTLIGEN lämnat in mitt bidrag till Postal Art-utställningen som ska visas på Postmuseet from i slutet av denna månad (tror jag?). ...