Webbshop för konst

Hola amigas!
Detta år har bara försvunnit i ett nafs. Jag har försökt att lära mig ALLT om marketing automation och data-driven marknadsföring och HAR verkligen lärt mig mycket och det är sjukt intressant. Ju mer jag lär mig desto fler intressant ämnen hittar jag att undersöka och sånt är ju alltid kul.

Men det betyder å andra sidan att konsten får lida, jag har knappt hunnit rita ett sträck på hela året och eftersom konst inte är något jag ”bara kan göra” när jag råkar få en fri halvtimma, så har den sortens kreativitet fått ligga på hyllan.

Nu har jag börjat bygga webbshop igen och tänker att jag ska inventera allt som är klart och säljbart här hemma. Och denna gång tänker jag att jag inte ska ta ner den efter en kvart när jag inser att den får lida pga att jag prioriterar annat! Har du nått förbättringstips? Maila mig! Du hittar shoppen här https://studiominerva.se/

webbshop konst