Webbtidning och rosor

Tiden går fort när man är här. Nu har pionerna nästan blommat ut och rosorna har tagit vid. Vi har röda rosor bredvid dörren och på rosenbågen, rosa rosor vid trappen och så någon slags små ljusa blommor som sitter på en buske vars blad ser ut som rosblad vid grinden. Här om dagen hittade jag även en gul pion! Visste inte ens att såna fanns. Har googlat och tror att sorten heter Itoh Hybrid Barzella.

rosa rosor

röda rosor i rosbåge

itoh_hybrid_barzella_gulpion_sm

röda rosor i vas

Har börjat jobba lite igen och håller på och formger en webbsida som ska fungera som en nättidning. Det är sjukt skönt att man kan ha med sig datorn och inte behöver sitta på nått kontor och damma! Tror att det är bra för kreativiteten också att inte vara låst vid tider och platser. I det inglasade blomsterrummet är det supernajs ljus. Det är där jag målar (på golvet) och jobbar (vid det provisoriska bordet). Det kommer att bli ännu trevligare när vi väl skaffat möbler dit!

dagens kontor uterum Dagens kontor

tillfällig ateljé Tillfällig ateljé på golvet

I helgen kommer K och det ska verkligen bli kul att träffa honom. Jag tycker om att vara ensam men visst saknar man honom när man inte ses.
Nu ska jag ta en tur ut i trädgården!

Related Post

Alvaret och döden Haloj! Vi har hyrt ut huset en vecka och är i Växjö hos Ks föräldrar. Det har inte blivit så mycket skapande sen glaskursen pga av varken plats e...
Artikel om mig i Smålandsposten   Som jag skrev förra veckan så var Smålandsposten här och intervjuade mig. Jag hade förstått det som att artikeln skulle vara om mitt deltaga...
Hälsningar från paradiset Förra året köpte vi ett till hem i Småland. Min sambo är från Växjö och vi tänkte att det skulle ju vara kul att ha något som är relativt nära hans fa...
Att ”inte riktigt vara bra på nånting” Att jag bestämde mig för att bli företagare var ingen slump. Jag har alltid velat driva eget och jag vet inte hur många affärsplaner (mer eller mindre...
Konst mot kvinnlig könsstympning! Jag har målat en akvarell som ska auktioneras ut tillsammans med andra konstnärers verk till förmån för Plan Sverige. Plan Sverige är en organisation ...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *